Întrebari frecvente

Primim periodic întrebari cu caracter tehnic si întrebari referitoare la modul de curatare si întretinere a produselor Franke. În aceasta sectiune sunt raspunsuri la cele mai frecvente întrebari.

Pentru raspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebari referitoare la produsele Franke, alegeti unul dintre subiectele de mai jos.

Chiuvete

General

Sunt toate chiuvetele disponibile cu picurator pe dreapta sau pe stanga?

Toate chiuvetele Franke sunt disponibile cu picurator pe partea dreapta sau pe stanga – în cazul în care o chiuveta este disponibila într-un sigur format , acest lucru este specificat în fisa cu date tehnice si în catalog. Chiuvetele reversibile ofera în mod automat aceasta optiune.

Este inclus kit-ul de instalare?

În general, este necesar sa cumparati numai un sifon ca parte din kit-ul de instalare (în functie de numarul de cuve al chiuvetei) atunci cand comandati chiuveta la un partener Franke. Chiuvetele ambalate in cutii de carton sunt livrate cu sifon.

Pot sa fixez un tocator de resturi menajere la chiuveta Franke?

Da. La orice chiuveta care are un orificiu de evacuare de 3 ½” se poate conecta un tocator pentru resturi menajere.

Daca tocatorul se monteaza pe cuva cu supraplin, este necesar sa achizitionati un prelungitor disponibil la partenerii nostri.

Cum se monteaza chiuvetele sub blat?

Depinde de tipul de blat, dar va recomandam sa luati legatura cu personal calificat în acest sens.

În ambalaj sunt incluse cleme de fixare si un sablon.

Va recomandam sa utilizati un material de etansare între flansa chiuvetei si blatul de lucru, pentru a împiedica patrunderea apei.

În oricare dintre situatii, va recomandam sa luati legatura cu furnizorul.

Care este termenul de garantie pentru chiuvetele Franke?

Chiuvetele Franke sunt garantate 15 de ani pentru defectele de fabricatie.

Unde pot gasi o mostra cu culoarea pentru chiuveta?

În mod normal la partenerii Franke sau la showroom-ul propriu.

Inox

Pot face ceva ca inoxul sa nu se mai zgarie?

Inoxul se va zgaria usor (indiferent ca este de la Franke sau de la o alta companie) si din cauza modului de lustruire directional, la majoritatea modelelor de chiuvete, zgarieturile vor fi foarte evidente la început. Cu toate acestea, dupa mai multe utilizari si curatare (cu un produs de curatare adecvat, cum ar fi crema Franke), inoxul va capata o patina si urmele de zgarieturi nu vor mai fi atat de evidente.

Cum pot îndeparta „punctele de rugina” de pe chiuveta noua din inox?

Franke se numara printre cei mai mari producatori mondiali de chiuvete din inox, de aceea o atentie deosebita este acordata calitatii si standardelor pe care le ofera furnizorii de inox. Materialul utilizat este otel inoxidabil 18/10 de calitate superioara care, din punct de vedere metalurgic, nu poate rugini sau coroda în conditii normale.

Totusi, exista situatii cand se pot acumula depozite de particule feroase din apa utilizata, în special atunci cand instalatia de apa este noua, sau de la buretii metalici sau alte ustensile. Aceste depozite adera la suprafata chiuvetei si pot rugini, pana în momentul în care sunt îndepartate.

În astfel de situatii va recomandam curatarea chiuvetei cu pasta Franke. Pasta trebuie repartizata pe suprafata chiuvetei, apoi frecati cu buretele livrat împreuna cu pasta (nu utilizati o laveta sau perie de plastic pentru vase). La final clatiti abundent cu apa si apoi indepartati urmele de apa stergand chiuveta cu un material uscat.

Dorim sa va atragem atentia ca particulele pot sa reapara daca nu sunt complet îndepartate. Este foarte important ca dupa curatarea chiuvetei, aceasta sa fie bine stearsa. Aceasta procedura trebuie repetata pana cand problema dispare.

Va recomandam de asemenea sa utilizati si crema Franke dupa fiecare aplicare a pastei Franke.

Uneori, este posibil ca petele de rugina sa fie mai greu de îndepartat si sa fie necesare mai multe interventii pentru ca chiuveta sa revina la aspectul original.

Care sunt cele mai bune produse pentru curatarea chiuvetei din inox?

Zonele decolorate si majoritatea petelor care apar pe suprafata din inox sunt provocate de depozitele de calcar din apa. Una dintre cele mai bune modalitati de întretinere a chiuvetei, este curatarea cu crema Franke ce poate fi utilizata zilnic. Crema Franke este disponibila la partenerii nostri.

Cum aflu care este dimensiunea care trebuie decupata pentru fixarea chiuvetei din inox?

Întoarceti chiuveta invers si asezati-o pe blat. Trasati conturul chiuvetei . Obtinem conturul de decupaj trasand un alt contur, interior acestuia , lasand 8 mm de jur împrejur iar la colturi (important !) lasand o raza de 20 mm. Dimensiunile pentru decupare sunt mentionate în fisa cu specificatii tehnice corespunzatoare fiecarei chiuvete. În cazul în care este furnizat un sablon, va recomandam sa îl utilizati!

Fragranite

Cu ce curat chiuveta din Fragranite?

Chiuvetele Franke din fragranite sunt realizate din materiale care sunt rezistente la pete, cu conditia sa fie curatate corect si cu un produs de curatare corespunzator. Studiile au indicat ca petele pe chiuvetele din materiale sintetice sunt mult mai frecvente în zonele cu apa dura, deoarece calcarul adera la suprafata chiuvetei si se pateaza de la cafea, ceai etc. Astfel, petele se formeaza pe depunerile de calcar si nu pe materialul din care este realizata chiuveta.

Una dintre cele mai bune modalitati de întretinere a chiuvetei din material sintetic este curatarea cu pasta Franke. Pasta trebuie aplicata pe chiuveta, apoi frecati cu buretele livrat împreuna cu pasta (buretele trebuie sa fie usor umezit). Lasati pasta sa actioneze cateva minute, dupa care clatiti bine cu apa. Daca veti curata periodic chiuveta în acest mod, nu se vor mai forma depozite de calcar si suprafata chiuvetei se va mentine curata. Dupa curatare si clatire se recomanda indepartarea urmelor de apa prin stergerea chiuvetei cu un material uscat, moale.

Pasta Franke este disponibila la partenerii nostri.

Cum montez clemele la chiuveta Fragranite?

1.Scoateti o clema din punga
2.Fixati primul stift
3.Fixati al doilea stift
4.Clema este fixata!

Cum realizez orificiul pentru montarea bateriei în chiuveta Fragranite cu montare deasupra blatului?

  1. Verificati ca sticker-ul colorat sa se afle în centrul orificiului pre-format.
  2. Respectati instructiunile de pe sablon, sau:

3.1 Scoateti chiuveta din ambalaj si asezati-o vertical, cu fata catre exterior. Verificati ca zona în care va fi orificiul pentru baterie sa fie corecta în raport cu pozitionarea cuvei chiuvetei (aveti grija sa nu deteriorati marginile chiuvetei în timpul realizarii acestor operatiuni).

3.2 Luati un dorn si asezati-l în centrul sticker-ului colorat .

3.3 Loviti dornul cu un ciocan – partea principala a orificiului pentru baterie va fi formata.

3.4 Pentru finisare, utilizati capatul rotund al ciocanului si o pila rotunda.

Accesorii

Cum întretin tocatorul din sticla?

Dorim sa va atragem atentia asupra urmatoarelor aspecte:

Asezati alimentele care vor fi prelucrate în mijlocul tocatorului, nu pe partile laterale. Exista pericolul ca tocatorul sa se rastoarne daca este aplicata forta pe una dintre laturi.

Nu utilizati cutite realizate din material ceramic, deoarece acestea pot deteriora suprafata.

Tocatorul este realizat din sticla securizata si este mai rezistent la socuri si la temperaturi ridicate decat alte produse din sticla.

Nu expuneti tocatorul la temperaturi sub 0°C sau peste 80°C. Nu utilizati produsul pe plite încinse sau în cuptoare, cuptoare cu microunde, congelatoare sau masini de spalat vase.

Curatare si întretinere:

Petele normale pot fi îndepartate cu detergent de vase si apa. Petele mai persistente pot fi îndepartate cu ajutorul unei spatule speciale pentru sticla si apoi tratate cu un detergent neutru.

Nu utilizati produse de curatare pentru plite vitroceramice, deoarece astfel de produse nu trebuie sa intre în contact direct cu alimentele.

Nu utilizati produse abrazive (lichide sau bureti) sau detergenti puternici, cum ar fi spray-urile de curatare pentru cuptoare, înnalbitori sau alte produse chimice.

Franke nu îsi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele deteriorari cauzate de o utilizare incorecta si de nerespectarea instructiunilor de curatare prezentate mai sus.

Cum întretin tocatorul Hygenia?

Tocatorul Hygenia este realizat din polietilena, este extrem de rezistent si poate fi spalat în masina de spalat vase.

Este rezistent la temperaturi de pana la 100°C, cu toate acestea, în anumite situatii, ustensilele foarte fierbinti pot afecta suprafata acestuia.

Fiind realizat dintr-un material pe baza de uleiuri, acest tocator nu este rezistent la zgarieturi si suprafata acestuia va deveni abraziva în timp.

Cum întretin tocatorul din lemn?

Lemnul este un produs natural, de aceea absoarbe umezeala. În cazul în care cantitatea de umezeala este prea mare, exista riscul ca acesta sa se deformeze, înca de la prima utilizare.

Aceasta problema poate fi remediata prin umezirea tocatorului din lemn pe ambele parti si lasarea acestuia la uscat peste noapte, pe o suprafata plata, cu partea convexa în sus. Este foarte practic sa asezati tocatorul deasupra unui bol. Dupa mai multe utilizari, suprafata tocatorului nu se va mai deforma.

De asemenea, recomandam ungerea periodica a tocatorului cu un ulei vegetal de buna calitate, pentru ca suprafata acestuia sa fie mai impermeabila.

Nu asezati pentru uscare tocatorul în apropierea unei surse de caldura sau în actiunea directa a soarelui.

Baterii

Cum pot proceda pentru ca bateria sa fie mai bine fixata pe chiuveta din inox?

Este posibil ca o baterie grea sa nu fie foarte bine fixata pe chiuvetele mari din inox. Aceasta problema poate fi remediata prin crearea unor puncte de sprijin suplimentare. Nu este un lucru neobisnuit si nu reprezinta o defectiune a bateriei. De asemenea poate fi utilizat un accesoriu pentru întarirea zonei in care se monteaza bateria, acesta fiind disponibil la partenerii Franke. În acest mod, bateria va fi mai bine fixata si nu se va mai misca atunci cand este deschisa sau închisa .

Care este cea mai buna modalitate de curatare a bateriilor?

Cititi fisa cu instructiuni de intretinere. Utilizati un material textil moale si un detergent slab.

Cum scot sita de la o baterie Franke?

Cititi instructiunile de utilizare corespunzatoare fiecarui tip de robinet.

Cartusele cu discuri ceramice nu se defecteaza ? Este adevarat?

Din punct de vedere operational, discurile ceramice sunt extrem de rezistente. Totusi, mecanismele pot fi afectate de diversele tipuri de impuritati care se afla în apa sau de apa dura.

Luati legatura cu un centru de service autorizat.

Care este garantia pentru bateriile Franke?

Verificati fisa cu specificatii corespunzatoare tipului de baterie achizitionat. În mod normal, garantia este de 5 ani in conditiile respectarii instructiunilor de utilizare si intretinere.

Unde gasesc piese de schimb si/sau alte accesorii?

Luati legatura cu un centru de service autorizat. Mai multe detalii.

Unde pot sa vad o chiuveta / baterie similara cu cea pe care doresc sa o cumpar?

Luati legatura cu cel mai apropiat partener Franke, accesand sectiunea Chiuvete/Baterii si verificati care este cel mai apropiat partener Franke care are în stoc modelul dorit sau executati click pe sectiunea „Parteneri”. Va recomandam sa sunati înainte partenerul respectiv pentru a verifica daca modelul pe care doriti sa îl vedeti este disponibil în showroom-ul acestuia.

Bateria cu finisaj satinat se potriveste cu chiuveta de inox cu finisaj lucios?

Bateriile Franke sunt realizate astfel încat sa fie complementare cu chiuvetele Franke însa nu este absolut necesar ca acestea sa se potriveasca perfect. Bateriile cu finisaj satinat se completeaza foarte bine cu aparate cu finisajul satinat, cum ar fi un cuptor sau o hota din bucataria dumneavoastra. Baterii Franke din inox cum ar fi Eos sau Atlas se potrivesc de asemenea foarte bine cu chiuvetele din inox.

Plite

De ce, dupa aprindere, la eliberarea butonului se stinge flacara?

Presiunea de gaz este mult peste valoarea normala ( GN = 20mbar , GPL = 30mbar) .

Este necesara instalarea unui regulator de gaz.

De ce timpul de fierbere este mai mare decat cel cu care eram obisnuit?

Presiunea de gaz este mult mai mare decit cea normala , ( GN = 20mbar , GPL = 30mbar), flacara nu mai “atinge” vasul de incalzit cu varful ei , acolo unde temperatura este maxima.

Ce fac in cazul in care miroase a gaz?

Apelati la instalator, sau la centrul de service autorizat de FRANKE pentru verificarea conexiunilor cotului cu rampa de gaz , a racordului flexibil cu cotul si verificarea presiunii gazului ( GN = 20mbar , GPL = 30mbar)

Ce trebuie sa fac pentru a putea sa dau informatii complete despre plita, specialistilor?

Pastrati eticheta argintie , lipita pe o latura a ambalajului original , pe care scrie “SERVICE” pentru ca acolo sunt inscrise codul plitei si seria de fabricatie.

Cand se aprinde plita?

Butonul de actionare pentru aprinderea unui arzator se actioneaza dupa ce vasul destinat pentru preparare este asezat pe ochiul respectiv sau imediat inainte de asezare. Se evita in acest fel supraincalzirea hotei de deasupra plitei si se economiseste gaz / energie electrica.

Cum se alimenteaza plita cu energie electrica?

Alimentarea plitei cu energie electrica se face separat de alte produse, respectand instructiunile ce insotesc produsul, astfel incat sa fie oricand posibila deconectarea facila, prin acces direct, fara sa fie nevoie de demontarea mobilierului sau a altor aparate invecinate.

Cuptoare

La cuptorul cu gaz, de ce, dupa aprindere, la eliberarea butonului se stinge flacara?

Presiunea de gaz este mult peste valoarea normala ( GN = 20mbar, GPL = 30mbar) si / sau nu este executat decupajul de ventilatie conform instructiunilor.

Este necesara instalarea unui regulator de gaz.

De ce cuptorul “nu coace bine” si timpul de coacere este mai mare decat cel precizat in documentatie?

Presiunea de gaz este mult mai mare decit cea normala ( GN = 20mbar, GPL = 30mbar), in cazul cuptoarelor cu gaz si / sau cuptorul nu este preincalzit la temperatura recomandata de reteta, inainte de introducerea in cuptor a preparatului de copt, atat in cazul cuptorului cu gaz cit si a celui electric.

Ce fac cand miroase a gaz, in cazul cuptorului cu gaz?

Se verifica de catre instalatorul autorizat care a realizat bransarea la reteaua de gaz, conexiunea cotului pe rampa de gaz, a racordului flexibil pe cot, presiunea gazului ( GN = 20mbar, GPL = 30mbar) si existenta decupajului de ventilatie.

Ce trebuie sa fac pentru a putea sa dau informatii complete despre cuptorul meu, specialistilor ?

Pastrati eticheta argintie, lipita pe o latura a ambalajului original, pe care scrie “SERVICE” pentru ca pe aceasta sunt inscrise codul cuptorului si seria de fabricatie.

Nu deteriorati in cadrul procesului de intretinere / curatare eticheta similara lipita pe marginea inferioara / laterala la intrarea in cuptor, vizibila dupa deschiderea usii.

De ce, daca sunt setate corect temperatura si timpul de coacere, prepararea dureaza totusi mult mai mult?

Nu s-a preincalzit cuptorul la temperatura recomandata de reteta inainte de introducerea alimentelor in cuptor si / sau se deschide prea des usa cuptorului din diverse motive, momente in care se produce racirea incintei cuptorului.

Cum se curata cuptorul?

Inainte de a incepe orice operatie de curatare si intretinere a cuptorului, acesta trebuie deconectat de la sursa de alimentare cu energie electrica prin scoaterea stecherului din priza sau deconectarea sigurantei de pe circuitul electric al cuptorului.

-Inoxul si partile emailate vor ramine ca si noi atata timp cat sunt curatate cu solutie de apa cu sapun sau cu produse special destinate materialului respectiv (pentru partile din inox recomandam crema inox Franke). Uscati temeinic suprafetele dupa curatare.

-Evitati utilizarea produselor care contin clor sau solutii diluate de clor, soda caustica, detergenti abrazivi, acid muriatic, otet, inalbitori, decoloranti sau alte produse care pot zgaria sau deteriora suprafetele.

-Orice pete ce pot aparea pe partea de jos a cuptorului, cu compozitii variate (sosuri, zahar, albumina sau pete de grasime) isi au originea in stropii care apar in timpul prepararii mancarii sau in revarsarea mancarii. Stropii apar in timpul prepararii mancarii si sunt in general datorati folosirii temperaturilor prea inalte, in timp ce revarsarile de mancare sunt datorate utilizarii unor vase prea mici sau a estimarii gresite a cresterii volumului preparatului in timpul coacerii. Aceste doua inconveniente pot fi inlaturate daca vor fi folosite vase mai adanci sau prin utilizarea tavii livrate pentru colectarea stropilor. Referitor la curatarea partii de jos a cuptorului, va recomandam sa indepartati orice pata cat cuptorul este inca cald (nu fierbinte), pentru ca, cu cat asteptati mai mult sa curatati cuptorul, cu atat petele vor fi mai greu de indepartat.

Usa cuptorului se curata astfel :

-curatati atat partea interioara cat si partea exterioara a usii cuptorului dupa ce cuptorul s-a racit complet, folosind apa fierbinte si evitand folosirea carpelor aspre.

ATENTIE! NU apasati prea tare pe suprafata usii in timpul curatarii, se pot deforma suportii balamalelor, caz in care usa nu se mai inchide corect.

-pentru partile emailate ca si pentru interiorul cuptorului, folositi apa fierbinte si detergenti neabrazivi.

Cum se alimenteaza cuptorul cu energie electrica?

Alimentarea cuptorului cu energie electrica se face separat de alte produse, respectand instructiunile ce insotesc produsul, astfel incat sa fie oricand posibila deconectarea facila, prin acces direct, fara sa fie nevoie de demontarea mobilierului sau a altor aparate invecinate.

Hote

Hota trebuie instalata pe un perete de exterior?

Nu, hotele pot fi instalate pe orice perete sau pot fi suspendate de tavan. Pentru instalarea unei hote care va functiona in modul recirculare (fara tub de evacuare catre exterior) trebuie sa achizitionati si un filtru cu carbon. Aceste filtre se gasesc la partenerii Franke si la centrele de service autorizate.

Exista mai multe tipuri de filtre cu carbon – puteti afla tipul de filtru de care aveti nevoie pentru hota dumneavoastra apeland la partenerii Franke sau la centrele de service autorizate.

.

Cu ce curat hota din inox?

Hota din inox trebuie curatata cu un material textil moale impregnat într-o solutie de apa si un detergent neutru dupa care trebuie uscata cu o laveta pentru a nu ramane nicio urma de apa.

De asemenea, puteti sa utilizati crema inox Franke.

Cum curat filtrele hotei?

Toate filtrele casetate de la Franke pot fi spalate în chiuveta cu apa calda si un detergent neutru. Filtrele pot fi spalate si în masina de spalat vase.

Unde gasesc filtru cu carbon pentru hota Franke?

Exista mai multe tipuri de filtre cu cabon, în functie de tipul de hota Franke achizitionat. Pentru a cumpara tipul de filtru de care aveti nevoie, luati legatura cu un partener Franke sau cu centrul de service autorizat.

Cum aflu ce putere trebuie sa aiba hota?

Pentru ca hota sa fie eficienta, aceasta trebuie sa aiba capacitatea de a schimba aerul din încapere de 10 ori pe ora, atunci cand este în functiune.

Pentru a stabili ce tip de hota este neceasar, mai întai calculati volumul încaperii în care va fi instalata. Cifra se obtine prin înmultirea lungimii camerei cu latimea si înaltimea. Astfel, daca bucataria este 4 x 4 x 2,5 metri, volumul acesteia este de 40m3.

Cifra astfel obtinuta trebuie înmultita cu 10 pentru a afla care este fluxul de aer optim pentru acea încapere, avand în vedere faptul ca aerul trebuie schimbat de 10 ori pe ora. Astfel, la o bucatarie de 40m3 va fi necesara o putere de evacuare de 40m3 x10=400 m3/ora pentru o ventilare eficienta a acesteia.

Daca hota este echipata cu un motor puternic, aceasta poate fi eficienta si confortabila chiar si pe o viteza inferioara celei maxime, viteza pentru care nivelul de zgomot nu este deranjant.

Cat de des trebuie schimbat filtrul cu carbon? Pot efectua singur aceasta operatiune?

Filtrul cu carbon se schimba foarte usor si perioada la care trebuie schimbat depinde de gradul de utilizare a hotei, precum si de tipul de preparare. În mod normal, filtrul trebuie schimbat la 3-4 luni.

Exista mai multe tipuri de filtre cu cabon, în functie de tipul de hota Franke achizitionat. Pentru a cumpara tipul de filtru de care aveti nevoie, luati legatura cu un partener Franke sau cu centrul de service autorizat.

Care este garantia pentru hotele decorative Franke?

Garantia pentru hotele decorative Franke acopera costurile pentru piesele de schimb si pentru manopera în cazul defectiunilor mecanice sau electrice ale aparatului, pentru un interval de 36 de luni de la data achizitionarii produsului. Pentru a beneficia de garantie trebuie îndeplinite anumite conditii. Pentru mai multe detalii, va recomandam sa cititi certificatul de garantie care v-a fost înmanat împreuna cu produsul.

Unde gasesc becuri si alte piese de schimb pentru hota decorativa Franke? Cui pot sa ma adresez daca apar probleme în functionarea hotei decorative Franke?

Va rugam sa luati legatura cu centrele de service autorizate:

Se formeaza condens pe plita cu inductie si pe panoul frontal din sticla al hotei. Cum trebuie sa procedez?

Prepararea la plitele cu inductie este foarte eficienta din punct de vedere energetic. Aceste plitei încalzesc direct recipientul datorita inductiei electromagnetice si nu indirect prin intermediul suprafetei lor.

Uneori, deoarece suprafata plitei poate avea zone relativ reci, nefiind incalzite de curenti de aer cald asa cum se intampla la plitele cu gaz sau plitele electrice conventionale, se poate evidentia un efect secundar de condensare a vaporilor de apa. Astfel, vaporii de apa si aburul care se produc în timpul prepararii condenseaza pe aceste suprafete reci. Cantitatea de condens de pe anumite suprafete depinde de mai multi factori, inclusiv de temperatura ambientala din bucatarie, de temperatura ambientala a suprafetelor, de grosimea materialului din care este realizata suprafata respectiva si de tipul de preparare.

Tocatoare de resturi

Ce fac atunci cand nu mai porneste tocatorul?

Se deconecteaza tocatorul de la alimentarea cu energie electrica. Se fixeaza cheia hexagonala livrata odata cu tocatorul in orificiul plasat central, pe partea inferioara a tocatorului si se roteste incet observand daca nu cumva au fost introduse din greseala parti metalice, coji de nuca/alune, samburi, etc, care ar fi putut produce blocarea rotorului tocatorului. Daca da, se demonteaza tocatorul de pe chiuveta ( apeland la nevoie la serviciile unui instalator) si se indeparteaza din tocator acele parti. Apoi se reseteaza aparatul prin actionarea butonului de RESET, plasat excentric, pe partea inferioara a tocatorului .

Cum se indeparteaza mirosurile neplacute care pot sa apara dupa un anumit timp de utilizare?

Se folosesc 1-2 pungi cuburi de gheata si 1-2 lamai taiate in bucati. Se introduc simultan in tocator in timp ce tocatorul functioneaza, cuburile de gheata avind rolul de a indeparta eventualele resturi ramase neevacuate iar bucatile de lamaie realizand mentinerea unui miros placut.

Ce nu trebuie sa ajunga in tocator?

In tocator nu trebuie sa ajungam metal, sticla, portelan, lesie, chimicale de curatat, materiale plastice, grasimi si ulei in exces, dovleac, coji de banana, frunze de ananas, cochilii de scoici, midii, medicamente, oase, stiuleti, pungi de plastic sau fasii / benzi din materiale similare, foi de ceapa, ceapa verde etc.

Generale

De unde pot obtine piese de schimb pentru produsele Franke?

Contactati centrele de service autorizate.

Unde ma adresez daca am o problema cu chiuveta / bateria?

Va rugam sa luaţi direct legătura cu noi

Telefon service: 022 22 28 20

e-mail:  profgrup@mdl.net

Newsletter

Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a primi ultimele oferte si promotii